Over dit magazine

Hierbij presenteren wij editie 21e van de InfoMil Perspectief. Te lezen via uw desktopcomputer, laptop, tablet en smartphone. De pagina’s passen zich automatisch aan het systeem aan dat u gebruikt. De InfoMil Perspectief verschijnt 4 maal per jaar via een gratis abonnement.

Dit online magazine is een uitgave van Kenniscentrum InfoMil. Aan het woord deskundigen over achtergronden en ontwikkelingen in het milieubeleid. Kenniscentrum InfoMil maakt onderdeel uit van Rijkswaterstaat. Rijkswaterstaat stimuleert de realisatie van duurzame ambities door het verbinden van partijen, de toetsing aan milieuwetgeving en het geven van informatie en advies.

Vragen over deze uitgave kunt u uitsluitend stellen per mail.

Overnemen met bronvermelding is toegestaan.

Aan- en afmelden kunt u doen via de website van Kenniscentrum InfoMil.