VOORUITBLIK

Dit artikel hoort bij: Rijkswaterstaat & 04

Ontmoet ons

17 november: Waterinnovatieprijs

Vernieuwende oplossingen en baanbrekende initiatieven op het gebied van water maken kans op de Waterinnovatieprijs. De Unie van Waterschappen reikt deze prijs elk jaar uit aan projecten die passen bij de taken en verantwoordelijkheden van waterschappen: veiligheid, schoon water en voldoende water. De winnaars ontvangen een kunstwerk en deelname aan versnellingstrajecten. De Waterinnovatieprijs wordt uitgereikt op 17 november in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

17 november: Betondag

Bouwtechnisch Nederland ontmoet elkaar op de Betondag, die dit jaar plaatsvindt op 17 november in de Doelen te Rotterdam. Bezoekers kunnen zich vergapen aan de nieuwste technische ontwikkelingen, zoals 3D-printing en zelfhelend beton. Het thema is ‘intelligent beton’ en dat is terug te vinden in lezingen, sessies en talloze stands op de Betonmarkt.

17 – 20 januari: InfraTech

Met circa 550 exposanten en ruim 20.000 bezoekers is InfraTech veruit de belangrijkste beurs voor de infrastructuur in Nederland. ‘Slim verbinden’ is dit jaar het thema: letterlijk en figuurlijk. Vooraanstaande stakeholders en innovatieve organisaties uit de hele infrabranche zijn aanwezig op de beurs. Hiermee is het dé ontmoetingsplaats voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en toeleveranciers uit de hele sector. InfraTech vindt plaats in Rotterdam Ahoy.