Rijkswaterstaat wil een aanbesteding in de markt zetten voor twee gestandaardiseerde videobouwstenen: een Bouwsteen Digitale Videocamera’s en een Bouwsteen Videomanagement. Die bouwstenen kan Rijkswaterstaat dan inzetten om het videolandschap te uniformeren.


Om de markt vroegtijdig bij deze aanbesteding te betrekken en te bevragen over de beoogde aanpak is er een marktconsultatie uitgevoerd. In totaal hebben 16 marktpartijen de bij de marktconsultatie horende vragenlijst ingevuld. Met 5 marktpartijen zijn daarna nog gesprekken gevoerd om een aanvullende toelichting te krijgen. Rijkswaterstaat heeft ook gekeken hoe circulariteit meegenomen kan worden in deze aanbesteding.
 

Meer weten over de uitkomsten van deze marktconsultatie? Neem contact op met projectmanager Nick Latuny via nick.latuny@rws.nl.