Nog niet uitgelezen? Dan delen we graag wat interessante linkjes. Hierna weet jij alles over de Stormvloedseindienst. 

Rijkswaterstaat.nl

Wanneer spreken we over een onveilige situatie? En wat is een alarmeringspeil? Via de pagina Stormvloed op Rijkswaterstaat.nl krijg je antwoorden op deze vragen. Op deze website vind je ook meer informatie over het Watermanagementcentrum in Lelystad. Hier vind je ook een overzicht van alle SVSD mededelingen

Waterberichtgeving.nl

Meer de diepte in? Bekijk dan de actuele Stormvloedwaarschuwingen via waterberichtgeving.nl. Hier vind je ook de verschillende waterhoogtes op een interactieve kaart.

Weerkaarten

Even het weer bekijken doen we vrijwel allemaal dagelijks, maar heb je ook al eens gekeken naar de weerkaarten van het KNMI? Deze vind je op KNMI.nl

Europees niveau

Liever breder kijken dan Nederland? De kleurcodes in Europa vind je via Meteoalarm. Zowel Rijkswaterstaat als het KNMI leveren hun codes ook aan dit platform aan. Zelf een SVSD-proof scherm open hebben thuis? De Wind map & weather forecast duikt de diepte in.