Vooruitblik

Dit artikel hoort bij: Rijkswaterstaat & 04

Ontmoet ons

23 maart 2016: congres Beheer en Onderhoud van Infrastructuur

Het congres Beheer en Onderhoud van Infrastructuur staat ook dit jaar weer in het teken van assetmanagement: dé oplossing voor toekomstbestendig beheer. Rijkswaterstaat zal laten zien hoe assetmanagement bij beheer en onderhoud werkt binnen grote organisaties. Ook gaan we in een co-creatiesessie de mogelijkheden van Bouwwerk Informatie Management (BIM) verkennen.

Afbeelding: het Provinciehuis Noord-Brabant, waar het congres plaatsvindt ©Wim Hollemans

14 april 2016: Innovation Expo

Hoe maak je van Nederland – als Sustainable Urban Delta: een ‘stad’ in een delta – de groenste stad ter wereld? Over die vraag buigt een netwerk van ondernemers, beleidsmakers, wetenschappers en initiatiefrijke burgers zich tijdens de Innovation Expo 2016. Op en rondom de IJ zullen zij technologische en sociale doorbraken en innovaties bespreken die ons land klaarstomen voor een duurzame toekomst. De Expo sluit onder meer aan bij het Nederlands EU-voorzitterschap. Dat duurt van 1 januari tot en met 30 juni 2016. Een van de prioriteiten hierbij is innovatie. Daarnaast haakt het evenement aan bij de Agenda Stad, een samenwerkingsverband van het Rijk, steden en stakeholders. Samen willen zij de groei, innovatie en leefbaarheid van Nederlandse steden versterken.