In de transitieaanpak 'Op weg naar een vitale infrasector’ werken markt en Rijkswaterstaat dagelijks samen aan het verbeteren van de condities om te komen tot een vitale infrasector. In de podcastserie ‘De Transitie’ maken we inzichtelijk wat er nodig is om deze transitie waar te maken.

In de podcastserie spreken we over hóe we komen tot een financieel gezonde sector, waar projecten voorspelbaar verlopen en waar ruimte is voor innoveren en leren. We besteden hierbij ook aandacht aan de successen en dilemma’s die we onderweg tegenkomen.

Twee podcasts live

Inmiddels zijn er twee podcasts gemaakt. In de eerste aflevering gaat presentator Ruben Maes in gesprek met Rosalie de Bruin (bouwcombinatie Savera) en Koen van der Kroon (Rijkswaterstaat) over het belang van samenwerken bij de 2-fasen aanpak van het project A12 IJsselbruggen. In de tweede aflevering van De Transitie spreken we met Elisabetta Manunza (hoogleraar Europees en internationaal aanbestedingsrecht) en Bart van Breukelen (voorzitter van bouw- en infraconcern TBI) over het aanjagen van duurzaamheid.

Meer weten?

Op de website www.vitaleinfrasector.nl is alle informatie te vinden over de transitieaanpak ‘Op weg naar een vitale infrasector’ die door Rijkswaterstaat en de markt wordt vormgegeven. Wilt u weten wanneer er een nieuw podcast is verschenen of op de hoogte blijven van al het nieuws? Dan kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief.