Producten en diensten

Het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA) heeft in 2022 verschillende producten en diensten geleverd. Zo zijn er meerdere webinars gehouden. Het ging hier om informatiebijeenkomsten voor het bedrijfsleven, inspectiediensten (omgevingsdiensten, Politie en Landelijke inspectiediensten) gemeenten en provincies.

Producten en diensten

Wijzigingen spreekuur
In de eerste helft van 2022 heeft het LMA elke week een inloop spreekuur gehouden. Op deze manier boden wij extra dienstverlening aan richting onze gebruikers over de aankomende wijzigingen. Deze laagdrempelige manier van contact werd erg op prijs gesteld. Ook werden hierdoor een hoop onrust en mogelijke problemen voor later in het jaar weggenomen.
 

Webinars
In augustus 2022 heeft het LMA voor het bedrijfsleven webinars georganiseerd. Deelnemers kregen een toelichting op de wijzigingen van het Besluit Melden vanaf 1 oktober. Tijdens deze webinars was er veel interactie tussen de deelnemers en de aanwezigen van het LMA wat goede inhoudelijke discussies opleverde. Er was veel belangstelling voor deze lunchwebinars. Het totaal aantal aanwezigen lag boven de 200. Iets waar wij natuurlijk erg tevreden over waren.