Om alle ontwikkelingen van Smart Mobility goed te delen, maken we regelmatig artikelen, video’s en e-zines. Hier vind je een verzameling van onze beste verhalen over de ontwikkelingen binnen Smart Mobility.

Het verhaal van Smart Mobility

Smart Mobility is een grote opgave. En hoewel het soms vooral over de toekomst lijkt te gaan, zijn we er al volop mee bezig. Smart Mobility is namelijk hier en nu.

Samen Slim op Weg

We maakten ook een videoserie over de verschillende ontwikkelingen binnen Smart Mobility:

E-zines

Wie liever leest, beleeft ook veel plezier aan Smart Mobility. We schreven informatieve, diepgravende whitepapers over zelfrijdende auto’s en 5G. Deze verrijkten we ook met verhalende artikelen binnen een aantal e-zines. Over zelfrijdend verkeer, Probe Vehicle Data en meer.

Een verzameling van de e-zines is te vinden in de kiosk.