Vooruitblik

Dit artikel hoort bij: Rijkswaterstaat & 03

Ontmoet ons

5 november: zesde Nationaal Deltacongres

Iedere eerste donderdag van november vindt het Nationaal Deltacongres plaats. Iedereen die betrokken is bij en geïnteresseerd is in het Deltaprogramma is die dag welkom om de onderlinge banden aan te halen en kennis met elkaar te delen.

10 november: Waterbouwdag

Op de Waterbouwdag 2015 staan presentaties over innovatieve waterbouwkundige projecten op het programma. Rijkswaterstaat en samenwerkingspartners verzorgen sessies over de bouw van een nieuwe, grote zeesluis bij IJmuiden, Ruimte voor de Rivier-projecten, het Hoogwaterbeschermingsprogramma en de Afsluitdijk.

12 november: Congres Innovatiegericht inkopen

Op 12 november vindt het Congres Innovatiegericht inkopen plaats. Op deze dag kunnen overheden en marktpartijen best practices uitwisselen over innovatiegericht inkopen bij het ontwikkelen, in stand houden en het gebruik van duurzame wegen. En hier al in een vroeg stadium met elkaar over in gesprek gaan. Het congres is georganiseerd voor projectmanagers, assetmanagers, inkopers en inhoudelijk experts.

19 november: Betondag

De Betondag is al jarenlang de kennisdag voor en het ontmoetingspunt van betonminnend Nederland. Dit jaar is het thema Beton van morgen. Marktpartijen, overheden en kennisinstituten die actief zijn in de GWW-branche kunnen in de Doelen in Rotterdam kennismaken met elkaar en de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van beton.

20 november: BIM Marktdag

Op de BIM Marktdag gaan we met bouwbedrijven in gesprek over Bouwwerk Informatie Management (BIM). Wat betekent het om met Rijkswaterstaat samen te werken in BIM-projecten? En wat hebben aannemers concreet aan BIM? Die vragen worden beantwoord in verschillende presentaties en workshops.

> Meld u aan voor de BIM Marktdag