Van 17 tot en met 20 januari 2023 staat Ahoy in Rotterdam helemaal in het teken van InfraTech 2023. InfraTech is hét kennisplatform waar opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort. Tijdens InfraTech komt de hele keten samen. Together we move forward.

Ook Rijkswaterstaat is aanwezig op InfraTech. Als uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) werken wij aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dit doen we niet alleen, maar samen met het bedrijfsleven, met kennisinstituten en andere overheden. Daarom is Rijkswaterstaat, samen met de gemeente Rotterdam, trotse gastheer van InfraTech 2023.

Samen duurzaam netwerken!

In hal 6 (‘Infra & Innovatie’) gaan we graag met u in gesprek over hoe we gericht samen kunnen werken aan onze opgaven. Bijvoorbeeld over hoe we met smart mobility werken aan de duurzame toekomst van mobiliteit om zo een bijdrage te leveren aan veiliger verkeer, betere bereikbaarheid en leefomgeving. We laten zien hoe we onze infra-assets en netwerken steeds meer digitaal, klimaatneutraal, circulair en betrouwbaar maken en hoe we, in allerlei allianties werken aan leefbare omgeving. Daarnaast bieden we een aansprekend en inspirerend programma aan in ons inlooptheater: variërend van aanleg, onderhoud en leer- ontwikkelprojecten en programma’s tot prijsuitreikingen en (expert)sessies.