Vol trots presenteren we het eerste nummer van Rijkswaterstaat &, een nieuw online magazine. U ontvangt deze uitgave als relatie van Rijkswaterstaat.

1 voorwoord artikel

Rijkswaterstaat werkt aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat kunnen we niet alleen. Daarom zoeken we samen met zakelijke partners zoals u naar innovatieve en slimme oplossingen op het gebied van aanleg, onderhoud en renovatie.

In Rijkswaterstaat & nemen we u mee in deze gezamenlijke zoektocht. We lichten toe hoe wij verder invulling willen geven aan onze samenwerking met de markt. En we laten hier inspirerende voorbeelden van zien. Zo leest u in dit nummer over de ontwikkeling van een ultrastil wegdek met een geluidsreductie van 10 decibel en een levensduur van ten minste 7 jaar. Ook het programma MultiWaterWerk, waarmee we op innovatieve wijze sluizen gaan vervangen, laat zien waartoe we samen in staat zijn.

Rijkswaterstaat & gaat vanaf nu regelmatig verschijnen. In volgende edities blijven we u op de hoogte houden van de uitdagingen waar Rijkswaterstaat en de markt samen voor staan. Ik hoop dat u, net als ik, graag blijft lezen over onze samenwerking. Als u zich inschrijft, ontvangt u vanaf nu de volgende edities van Rijkswaterstaat & automatisch in uw mailbox.

Cees Brandsen, hoofdingenieur-directeur Grote Projecten en Onderhoud bij Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat & lezen op elk systeem

U kunt Rijkswaterstaat & lezen via uw desktopcomputer, laptop, tablet en smartphone. De pagina’s van het online magazine passen zich automatisch aan het systeem aan dat u gebruikt.