Klaartje Arntzen Rijkswaterstaat WVL / Sophia van Bakel Vermeulen Groep / Mike Band Rijkswaterstaat CD / Ted Barrett Rijkswaterstaat WNZ / Hans Peter Benschop Rijkswaterstaat BS / Anton van Berchum Rijkswaterstaat Z&D / Davied van Berlo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland / Gwen van de Bilt Rijkswaterstaat ILT / Jan Gerk de Boer Movares / Ton Boer Noord Brabantse Waterschapsbond / Wim van den Boogaard Stichting Wandelnet / Gerben Bootsma Rijkswaterstaat WVL / Marion Bootsma Rijkswaterstaat WVL / Sarah el Boujdaini Rijkswaterstaat CD NOVA / Paulus Bouma Rijkswaterstaat WVL / Jeroen Brattinga Technische Universiteit Eindhoven / Bas van Bree Den Ouden Brabob / Dave Brouwer Rijkswaterstaat GPO / Floor Bruggeman Staatscommissie Demografische Ontwikkelingen 2050 / Djenny Brugmans Rozenbrood / Jan Dirk Buining Arcadis Nederland / Jan Willem Burgmans Heijmans / Henrie van Buuren VolkerWessels, VolkerRail / Margot de Cleen Rijkswaterstaat WVL / Eelkje Colmijon On the Spot / Martien Das Rijkswaterstaat WVL / René Didde Wetenschapsjournalist / Marieke van Dijk Movares / Liselotte Dijkstra Rijkswaterstaat CD / Eric Dingemanse VodafoneZiggo / Quint Dozel Rijkswaterstaat CD NOVA / Patrick Duran Ministerie van Defensie / Gemma Eijsden Rijkswaterstaat WVL / Joost van Es Zandbeek / Margreet van Es Kadaster / Antonie Franken Koninklijke Luchtmacht / Michelle van Geffen Rijkswaterstaat BS / Chris Geurts Rijkswaterstaat ZN / Hanneke Gieske Rijkswaterstaat CD NOVA / Joost van Gils Heijmans / Sjoerd Groot VodafoneZiggo / Maarten Habraken Rijkswaterstaat WVL / Ernst Haijtink Rijkswaterstaat Programma Strategische Verkenningen / Marja Hamilton Rijkswaterstaat ON / Floortje Hanneman Rijkswaterstaat WNZ / Koen Hartog Dutch Blockchain Coalition / Kasper Heijting Ministerie van Algemene Zaken / Steven van Hekelen Ledger Leopard / Arien Helder Technische Universiteit Eindhoven / Jose Hernandez Rijkswaterstaat VWM / Anoushka Ho-Sam-Sooi Rijkswaterstaat BS / Linda Hofman Fontys / Maarten Hofmeijer Rijkswaterstaat GPO / Nils Hollestelle Technische Universiteit Eindhoven / Willemieke Hornis Ministerie van Binnenlandse Zaken / Jannes van Hove Brabant Water / Claudia Hovius Rijkswaterstaat Programma Strategische Verkenningen / Kim Hubregtse Ledger Leopard / Laura Huigens Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden / Tom Jansen VolkerWessels / Emma Janssen VolkerWessels / Dennis Jeurissen Grondbank GMG / Els de Jong Rijkswaterstaat PPO / Rian Kloosterman Vitens / Natascha Koetsier Ministerie van Defensie / Eva Kohl Rijkswaterstaat WNN / Huub van der Kolk Rijkswaterstaat WNZ / Remko Koning Rijkswaterstaat CD / Christie Kraaijveld Rijkswaterstaat CD / Maurits Kraak Koninklijke Luchtmacht / Marten Leerink Volker Engineering Structures, VolkerRail / Evert van Lieshout Rijkswaterstaat GPO / Karin Ligthart-Kaalverink Gemeente Enschede / Rick Lindeman Rijkswaterstaat WVL / Judith Litjens Rijkswaterstaat MN / Arthur van Looij Rijkswaterstaat VWM / Eric Luca Rijkswaterstaat Z&D / Olaf Lukkassen Rijkswaterstaat CD NOVA / Rowena van der Maat Rijkswaterstaat VWM / Pjotr Mak VolkerWessels / Albert Manenschijn Rijkswaterstaat GPO / Malou van Meer Rijkswaterstaat WVL / Marije van der Meer Rijkswaterstaat WVL / Lisa Meijer Vitens / Ylona Meurs Politie Nederland / Julia Mullink Rijkswaterstaat GPO / Arine van der Neut Rijkswaterstaat CD / Helen Nieuweboer Suit-case / Cis van den Nieuwenhof Zandbeek / Ronald Noordstrand Rijkswaterstaat GPO / Dennis Orsel Rijkswaterstaat Programma Strategische Verkenningen / Jessica den Outer Internationaal milieujurist, Zelfstandig adviseur rechten van natuur / Anne-Mae Ouwehand Politie Nederland / Erna Ovaa Rijkswaterstaat Programma Strategische Verkenningen / Michiel Overkamp Rijkswaterstaat Programma Strategische Verkenningen / Wim Pauli Rijkswaterstaat ILT / Coen Pijnenburg Rijkswaterstaat CIV / Tara Pijs-de Werdt Zandbeek / Jan Pol Infra Capacity Alliance / Rob Portielje Rijkswaterstaat Programma Strategische Verkenningen / Ed Rentenaar Gemeente Amsterdam / Ellen de Ridder Technische Universiteit Eindhoven / Patricia Roggen Rijkswaterstaat VWM / Daphne Roodhuyzen Stichting Toekomst der Techniek / Anne de Rooij Ministerie van Defensie / Hilde Roothart Rijkswaterstaat Programma Strategische Verkenningen / Rini van Rootselaar Rijkswaterstaat WVL / Robert Saaleman Rijkswaterstaat PPO / Paul Schaminée Deltares / Zeger Schavemaker Gemeente Amsterdam / Tom Schoo Movares / Michel Schreinemachers NEXT Architects / Mirella Schutgens Rijkswaterstaat WVL / Aileen Schuurmans Futureconsult / Femke Sikkema Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit / Steven Sjenitzer Royal Haskoning DHV / Maarten Smith Technische Universiteit Eindhoven / Luna Snelder Technische Universiteit Eindhoven / Max Snijders Technische Universiteit Eindhoven / Piet Stolk Rijkswaterstaat WVL / Tess Stribos Rijkswaterstaat WVL / Rob Strijker Rijkswaterstaat VWM / Casper Thalen Ledger Leopard / Dominique van Tolij Gemeente Enschede, Hogeschool Saxion / Annemiek Tromp Rijkswaterstaat WVL / Matilda Troost Rijkswaterstaat GPO / Jacomine van Veen Likely / Brend Verkade Vialis, VolkerWessels / Ruud Verschuur Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat / Robert Viegen Heijmans / Femke van de Vijver Technische Universiteit Eindhoven / Bjorn Vissers Slibbank Nederland / Kees van der Vleuten Rijkswaterstaat GPO / Jos Voeten Rijkswaterstaat WVL / Auke Vogelzang Rijkswaterstaat NN / Jack de Vries Rijkswaterstaat WVL / Luc de Vries Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat / Marian Vrolijk Rijkswaterstaat GPO / Victor van der Waal Rijkswaterstaat GPO / Ron van Walsem Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden / Sander Wegbrans Rijkswaterstaat ON / Tony Weggemans AYIT Consultancy / Sander van Welsem Rijkswaterstaat CD NOVA / Karianne van der Werf Witteveen+Bos / Gilbert Westdorp Rijkswaterstaat Z&D / Herma de Wilde Rijkswaterstaat WVL / Silke de Wilde Rijkswaterstaat Programma Strategische Verkenningen / Mees Willemsen VolkerRail / Tom Wils Technische Universiteit Delft / Annemarie Withag-Terpstra Combi Terminal Twente B.V. / Ingrid Zeegers Bureau Portretten in Woorden / Ian Zhang Technische Universiteit Eindhoven / Freek Zijl Rijkswaterstaat VWM / Lieneke Zuilhof Rijkswaterstaat MN / Carlo Zwaan Grondbank GMG / Sander van der Zwan Technische Universiteit Eindhoven