Dit e-zine staat geheel in het teken van de transitie naar een vitale infrasector. Want ook in 2024 gaat de transitie door. Rijkswaterstaat en de markt blijven samen werken aan een financieel gezonde sector, waarin risico’s goed en voorspelbaar worden beheerst, ruimte is voor innoveren en leren en waarin iedereen in de keten samenwerkt.

In deze speciale editie van Rijkswaterstaat & lees je onder meer een dubbelinterview met Jean Luc Beguin en Job Dura, waarin ze terugblikken en vooruitkijken. Markttransformatiedeskundige Lucas Simons vertelt over de werking van transities. Verder stellen we een aantal prangende vragen aan de projectteams van de A12 IJsselbruggen, VenR tunnels A73 en de A27 Houten - Hooipolder. Ook lees je een interview met Lennard Heij (voorzitter namens de markt van de Taskforce Infra) en een column van programmadirecteur Marlotte Koster. En nog veel meer…

Je leest alles over de transitie naar een vitale infrasector in dit e-zine. Meer informatie vind je ook op www.vitaleinfrasector.nl.